AVÍS LEGAL

Aquesta pàgina web és propietat de RED DIGITAL DE TELECOMUNICACIONES DE LAS ISLAS BALEARES, S.L. amb domicili fiscal a Plaça Major, 8, 0760 Pollença (Illes Balears) i amb C.I.F. B-57481517, inscrita al Registre Mercantil de Palma de Mallorca en el FOL 178, TOM 2.267, FULLA PM-57911, inscripció primera.

A més del domicili social, al carrer Santo Domingo, 31, 07460 Pollença (Illes Balears), posa a la disposició dels usuaris la següent adreça de Correu Electrònic on podran dirigir les seves peticions, qüestions o reclamacions: m.nicolau@ibred.es.

RED DIGITAL DE TELECOMUNICACIONES DE LAS ISLAS BALEARES, S.L., no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’Internet de www.ibred.es.

Amb els límits establerts en la llei, www.ibred.es no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a www.ibred.es ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.ibred.es poden contenir enllaços a altres pàgines de terceres parts que www.ibred.es no pot controlar. Per tant, www.ibred.es no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de www.ibred.es o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de www.ibred.es.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.ibred.es ofereix a través del lloc web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades li informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de RED DIGITAL DE TELECOMUNICACIONES DE LAS ISLAS BALEARES, S.L., amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-li de les millores del lloc web. Així mateix, li informem de la possibilitat de exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta, mitjançant email a m.nicolau@ibred.es o en l’adreça Plaça Major, 8. 07460 Pollença (Illes Balears).