Els Moros i Cristians, celebració que des de sempre ha destacat pel seu civisme, comptarà aquest any amb càmeres de vídeo vigilancia per a preveure qualsevol incident durant el Simulacre

La Policia Local de Pollença comptarà aquest any amb 4 càmeres per a vetllar per la seguretat i prevenir qualsevol contratemps durant el Simulacre de Moros i Cristians de Pollença.

Cal destacar que les festes patronals de Pollença sempre han transcorregut sense incidents destacables gràcies, especialment, al civisme de tots els pollencins i pollencines.

Que tot i viure la patrona amb molt d’entusiasme i vehemència sempre fan prevaler el civisme i la seguretat, que aquest any s’incrementarà gràcies a les mesures de prevenció adoptades.

Per a això, la Delegació de Govern va aprovar ahir la instal·lació de càmeres de seguretat amb vídeo vigilància durant el Simulacre.

Ib-red ha instal·lat 4 càmeres en punts estratègics de Pollença per a evitar qualsevol classe d’incident.

En concret, la Policia Local disposarà de vídeo vigilància a la Font del Gall (situada al Carrer Major) i epicentre de la batalla; a la cantonada del Carrer Santa Bàrbara i Carrer Àguila; a la plaça de Sant Jordi i en el Carrer Llull Cànaves.

És la primera vegada que l’Ajuntament ha decidit instal·lar aquestes càmeres. I nosaltres, com a empresa pollencina, estam entusiasmats de donar suport a aquest nou projecte del Consistori i col·laborar en aquestes festes patronals a les quals volem i sentim tant.

Ib-red ha dotat d’una connexió de fibra òptica a les dependències de la Policia Local i ha instal·lat un centre de visualització i de monitoratge de les càmeres des d’on es coordinarà a les patrulles de la policia que estiguin per la zona.

L’alcalde del municipi, Tomeu Cifre, destaca la importància de vetllar per la seguretat de tots els participants i visitants i que Pollença disposi dels màxims dispositius de seguretat possibles. “Després d’haver rebut l’autorització de la Delegació de Govern hem instal·lat immediatament les cambres perquè estigui tot a punt”, afirma Tomeu Cifre.