L’RF5 Camp 19 arriba a la seva XIII edició i nosaltres amb ell

Ja són 13 els anys que Rudy Fernández porta dedicant-se a aquest famós Campus i nosaltres acompanyant-lo com partner tecnològic.

RF5 Camp és un campus de bàsquet on s’inculca el concepte de treball en equip i responsabilitat personal per a aconseguir un objectiu comú.

En aquesta ocasió ib-red ha dotat de connectivitat a les instal·lacions esportives on se celebra el campus.

Perquè tots puguin estar on-line hem instal·lat i configurat una xarxa d’internet pública per als “campers” i una altra privada per a l’organització.

Els nens i nenes de 7 a 18 anys, tant d’iniciació com de tecnificació, amplien la seva formació esportiva i humana.

Rudy, acompanyat de la seva germana Marta i un equip de tècnics professionals ensenyen tant a jugadors novells com als més avançats perquè evolucionin en els seus respectius equips.

No només ensenyen bàsquet. Entre canastra i canastra, també es realitzen xerrades educatives, com la que va realitzar l’Institut Balear de Joventut sobre el ciberbullyng i les seves conseqüències entre els més joves.

Es tracta de potenciar aspectes educatius que afavoreixen l’esforç, la superació, la companyonia i la solidaritat.

A més, hi ha un munt d’activitats sorpresa i convidats de luxe. De moment, el jugador professional del Bàsquet Manresa, Yankuba Avenc ha visitat als “campers” del RF5 Camp 19 i ha compartit les seves vivències a l’NCAA.

Aquests dies visitaran el Campus estrelles del bàsquet i entrenadors del més alt nivell.

Gràcies a Rudy, a Marta Fernández i a tot l’equip que fa possible el RF5 Camp per deixar-nos formar part en la transmissió de valors tan positius com el treball en equip, l’objectiu comú i l’esforç.