Estudiem el teu cas i realitzem un pressupost a mida.

Áreas wifi i hotspots

Estem especialitzats en la instal·lació i creació de xarxes wifi professionals en interiors i exteriors. Proporcionem servei de manteniment tècnic preventiu, control, gestió remota, optimització i priorització de tràfics per classificadors i resolució d’incidències. Oferim la possibilitat de crear accessos gratuïts patrocinats o accés de pagament mitjançant targeta de crèdit o prepagament per generar ingressos amb la venda del servei.

Enllaços dedicats

Recomanat per a mitjanes i grans empreses que requereixin connexió a Internet d’alta qualitat per connectar xarxes d’ordinadors, servidors i/o implementar serveis de correu electrònic o web. Un accés a Internet exclusiu en el qual l’ample de banda no es comparteix amb altres usuaris. El client es conecta de forma directa a un dels nostres nodes repartits per tota la geografia balear.

Cabal Garantit

Servei pensat per a totes aquelles empreses o establiments turístics el volum dels quals de dades i tràfic és elevat. Proporciona una connectivitat permanent a la xarxa amb un cabal totalment dedicat, podent ser simètric o asimètric, en funció de les necessitats de l’empresa.

IP fixa

Permet a l’usuari muntar servidors web, correu, FTP, aplicacions en línia, serveis de VoIP, VPN, passarel·les de pagament, etc, i dirigir un nom de domini a aquesta IP sense haver de mantenir actualitzat el servidor de DNS cada vegada que canviï la IP com ocorre amb les IP públiques.

VPN

Permet crear una connexió segura a una altra xarxa a través d’Internet. Quan connectes qualsevol dispositiu a una VPN, aquest actua com si estigués a la mateixa xarxa que la que té la VPN i tot el tràfic de dades s’envia de forma segura a través de la VPN.

Solucions Net-Lan

Proporcionen les capacitats de connectivitat necessàries entre seus d’una empresa per a la creació d’una Intranet. Permet tenir connectades totes les seus i/o delegacions amb ubicacions disperses geogràficament d’una empresa, de manera que puguin compartir tots els recursos desplegats en cadascuna d’elles.

Trànsit IP Majorista

IB-RED disposa d’una infraestructura i un equip d’enginyers tècnics de telecomunicacions formats per al desplegament de xarxes específiques de dades que subministrin capacitats superiors a 200 Megues en pràcticament qualsevol lloc de la geografia balear. Estem especialitzats en accessos a Internet d’alta capacitat i comptem amb acords partners i fabricadors de reconegut prestigi (Abertis Telecom, Multimèdia, Islalink, Huawei, Cambium, Cergaom, etc.)

Backup automàtic

En cas de caiguda d’una porta d’enllaç o operador, el nostre sistema de backup, de forma automàtica, treu tot el tràfic per un altre ISP i envia un missatge al responsable de la xarxa informant de la caiguda. Una vegada s’ha restablit el sistema, es restaura la configuració del mateix.

Càmares seguretat IP

IB-RED, en col·laboració amb diverses empreses especialitzades en instal·lació de càmeres de seguretat IP, ofereix una solució conjunta per realitzar tasques de televigilancia, teleobservació o teleactuació en directe, mitjançant sistemes sense fils.